Interview

PERSOONLIJK EN EXCLUSIEF

Voor Landje van Sinneveld zijn persoonlijk en exclusief zijn de sleutelwoorden. Nu we richting de start verkoop bewegen, stelt makelaar Daphne Kooijmans van Van der Schaaf & Kooijmans zich graag aan je voor.

MAAK KENNIS MET DAPHNE, JOUW CONTACTPERSOON

“Ik kijk er enorm naar uit om alle belangstellenden te spreken”, vertelt Daphne. “Zelfs toen we nog niet bekendstonden als dé makelaar van Landje van Sinneveld wisten mensen ons al te vinden. De behoefte aan nieuwe informatie was groot en zo proefden we de afgelopen jaren al aan het enthousiasme voor Landje van Sinneveld. Ik snap het wel. De traditionele jarendertig architectuur is prachtig en de woningen komen op een toplocatie op de grens van Bloemendaal en Santpoort.”

 

Lokaal bekend en verankerd

Achter de schermen is Van der Schaaf & Kooijmans makelaars al langer betrokken. Het kantoor hielp Wilma Wonen tijdens de ontwikkeling door als lokaal verankerde makelaar marktkennis te delen. Daarmee konden we het woningaanbod goed afstemmen op dat waar veel vraag naar was. Leuk detail is dat een van de eigenaren, Giel van der Schaaf, om de hoek van Landje van Sinneveld opgroeide én dat het makelaarskantoor al 40 jaar gevestigd is op 5 minuten fietsafstand van de projectlocatie.

 

Unieke kans om nog vrij op de weilanden uit te kijken

Daphne: “Landje van Sinneveld is een unieke kans op een nieuwbouwwoning midden in een bestaande wijk mét vrij uitzicht op de weilanden. Er wordt in deze omgeving weinig nieuw gebouwd en het aanbod van vrijstaande woningen is binnen een nieuwbouwplan altijd schaars. Zo fijn dat we mensen, die al zo lang gewacht hebben op deze ontwikkeling, nu blij kunnen gaan maken. Voor mij is dat belletje met de boodschap dat iemand is ingeloot en op gesprek mag komen, het mooiste dat er is. Dat enthousiasme geeft zoveel energie. Ook fijn dat we onze klanten van dienst kunnen zijn met een compleet pakket aan diensten. Eén vertrouwde partij voor een vrijblijvende waardebepaling, begeleiding bij de aankoop én de verkoop van het bestaande huis. We taxeren ook én we hebben een Huis & Hypotheek in ons pand zitten.”

 


Daphne Kooijmans
M: 06 14 88 43 79
T: 023 525 15 25

Enieuwbouw@skmakelaars.nl

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info