Welkom op het Landje van Sinneveld

Landje van Sinneveld verrijst achter de schapenweide en de boerderij uit 1568. Aan de kant van de weilanden komen 4 twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Haaks daarop, aan de kant van Veen en Duin, realiseren we 6 vrijstaande woningen. Bijna rondom het gebied loopt een slootje, waardoor het gevoel van wonen op een boerenerf versterkt wordt. Een groot deel van de bomen in de schapenweide blijft staan. De prachtige weilanden blijven vanaf de Bloemendaalsestraatweg deels zichtbaar, doordat de garages aan de vrijstaande woningen gekoppeld worden.

Wat deze plek zo bijzonder maakt

Boerderij Sinneveld is de oudste - tot voor kort nog in bedrijf zijnde - boerderij van Santpoort en omstreken met heel veel historie. De boerderij ligt te midden van woonwijken en toch krijg je direct een landelijk gevoel als je het erf op komt. En dat terwijl de stad tegelijkertijd zo dichtbij is. Rondom de authentieke boerderij stonden altijd veel bijgebouwen. De meeste bedrijfsbebouwing van de oude boerderij wordt gesloopt. De boerderij zal alleen nog voor wonen worden gebruikt, wat gaat zorgen voor eenheid en rust in de bebouwing, zonder dat het authentieke karakter van de plek verloren gaat.

Aansluiten bij de buurt

Bewoners komen het Landje van Sinneveld straks oprijden via de Litslaan. Doordat er slechts 11 woningen komen, is het geen komen en gaan van auto’s. Het straatpatroon en de bomenrij van de Litslaan zetten we voort op het Landje van Sinneveld.

 

 

WONINGAANBOD

De 11 woningen worden te koop aangeboden als vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Bij ieder huis komt een oprit voor 2 auto’s en een garage. Daarbij realiseren we 6 extra parkeerplaatsen voor bezoekers. Voor het ontwerp laat de architect zich inspireren door de bebouwing aan de Bloemendaalsestraatweg en de Litslaan, met een stijl die past bij deze landelijke plek én tijdloos mooi is. Het resultaat is dat op het Landje van Sinneveld straks woningen staan met een knipoog naar de boerderij en jarendertigdetails. Woningen met schuine kap, grote overstekken, natuurlijk materialen en traditionele kleurstelling.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info