Locatie

landelijk wonen op fietsafstand van haarlem

Op Landje van Sinneveld in Santpoort-Zuid woon je ultiem landelijk door de schapenwei voor de deur, weilanden om je heen en hier en daar zelfs een slootje bij de achtertuin. En dat op nog geen 20 minuten fietsafstand van bruisend Haarlem. Het nieuwe buurtje op het voormalige boerderijterrein is straks bereikbaar via de Litslaan. Stapvoets kom je aanrijden om vervolgens je auto op je eigen oprit te parkeren. In de groene, landelijke setting van Landje van Sinneveld zijn auto’s te gast.

Voorzieningen

Het centrum van Bloemendaal met de sfeervolle winkelstraat, voorzien van goede restaurants en boetieks en delicatessezaken, is maar 6 minuten fietsen vanaf Landje van Sinneveld. En Bloemendaal aan Zee bereik je op de fiets in een half uur. Via een prachtige route door Nationaal Park Zuid-Kennemerland kom je bij de kust. Eenmaal op het strand is het puur genieten van een drankje op het terras of een heerlijke wandeling door de duinen. Je kunt het vertier ook dichter bij huis zoeken. Het oude stadspark Burgemeester Rijkenspark (in de volksmond Bosbeek) is een fantastische plek om te wandelen, je hond uit te laten en met de kinderen naartoe te gaan.

 

Ook ten aanzien van scholen, supermarkt en zorgvoorzieningen ligt Landje van Sinneveld gunstig. De dichtstbijzijnde supermarkt is maar 3 minuten fietsen en in de buurt zijn diverse basisscholen. Op ongeveer 10 minuten fietsafstand, in Bloemendaal en Haarlem, bevinden zich verschillenden middelbare scholen. In Haarlem zit ook een internationale school.

Uitkijken over de weilanden en zicht op de schapenwei

Bereikbaarheid

Je komt Landje van Sinneveld straks oprijden via de Litslaan. Doordat er slechts 11 woningen komen, is het geen komen en gaan van auto’s. De bomenrij van de Litslaan zetten we voort op Landje van Sinneveld. Zit je in je tuin en kijk je uit over de weilanden of zie je de eendjes voorbijzwemmen, dan lijkt de drukte mijlenver weg. Gelukkig is dat niet zo.

 

Haarlem ligt op 20 minuten fietsafstand en de N208 bereik je met de auto in een paar minuten. Deze provinciale weg staat in verbinding met de A22, A9 en A44 waardoor je binnen 40 tot 60 minuten in Leiden, Amsterdam en Den Haag bent. Aan de Bloemendaalsestraatweg stopt de bus en zowel Santpoort-Zuid als Bloemendaal hebben een treinstation.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info