Alle woningen zijn toegewezen!

Woensdag 21 juni hebben we de inschrijfperiode van de 4 halfvrijstaande villa's en de 7 vrijstaande villa's van Landje van Sinneveld zeer tevreden afgesloten. De volgende dag heeft de toewijzing van de woningen, samen met de makelaar, plaatsgevonden en we hebben alle woningen kunnen toewijzen. Iedereen heeft hierover ondertussen bericht gekregen. Wij feliciteren alle optanten van harte!
 

Ook interesse? Meld je aan als reservekandiaat
Wil je ook wonen in het mooie Landje van Sinneveld? Bekijk het woningaanbod op de pagina woningen op deze website. De inschrijfperiode is gesloten, maar je kunt je nog wel aanmelden als reservekandidaat. Dit doe je door je online in te schrijven via jouw persoonlijk account. Heb je nog geen account? Maak er dan nu één aan.

Vragen?
Heb je vragen? Misschien staat het antwoord bij de meest gestelde vragen op deze website. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan je Daphne Kooijmans van Van der Schaaf en Kooijmans Makelaars bellen of mailen. Je kunt je vraag ook stellen via de website of via jouw persoonlijke account.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info