Daarom kozen kopers Lex en Kimberley voor Landje van Sinneveld

Lex en Kimberley hebben een prachtige vrijstaande villa gekocht in Landje van Sinneveld. Daar kunnen ze met aanstekelijk enthousiasme over vertellen.

 

“We hebben twee dochters; Julia is 3 jaar en Lara is 1,5 jaar. We wonen heerlijk in Haarlem. Maar toch zijn we niet helemaal tevreden. Nu we kinderen hebben, willen we rustiger en landelijker wonen. We zijn natuurliefhebbers met een duurzaam hart."

 

Twee wensenlijstjes, één droomhuis

Toen het besluit om te verhuizen eenmaal was genomen, maakten Lex en Kimberley los van elkaar een wensenlijstje. Lex: “Het leuke was dat we er hierdoor achter kwamen dat we allebei een andere definitie van 'groen' hadden. Kimberley hecht aan een landelijke stijl, met boerderijen en weilanden. Ik denk bij 'groen wonen' aan veel bomen om me heen. Het leuke is dat we beide wensen in Landje van Sinneveld vonden. Landje van Sinneveld spreekt ons enorm aan doordat de woningen het karakter van een jarendertighuis hebben. Dit in combinatie met een ultiem landelijk gevoel door de schapenweide voor de deur, weilanden om je heen en een slootje bij de achtertuin maakt dat het plan volledig aansluit bij onze wensen. Daarnaast is geluid, of beter gezegd, even geen geluid voor ons ook essentieel. 's Ochtends wakker worden met vogelgeluiden, hoe fijn is dat?”

 

Klaar voor de toekomst

Kimberley: “We hebben ook bestaande woningen uit de jaren dertig bekeken, maar het aanbod was beperkt en we liepen tegen de beperkte duurzaamheid aan. Onze huidige nieuwbouwwoning heeft een energielabel A+, maar het huis heeft nog een gasaansluiting. In Landje van Sinneveld is alles volgens de nieuwste regelgeving. De woningen hebben een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. Wij zijn klaar voor de toekomst. Ik vind het een fijne gedachte.”

 

Verkocht!

Lex vervolgt: “Je snapt dat toen we alles bij elkaar optelden, we verkocht waren. Des te meer omdat ik in de regio Kennemerland ben opgegroeid en ons hele sociale leven zich hier afspeelt. Ik kon niet wachten op de start van de verkoop, dus toen het eindelijk zover was, lag onze inschrijving denk ik als eerste bij de makelaar. We hadden geluk, want bouwnummer 10 werd ons toegewezen.”

 

Ideale indeling

Het was niet alleen de locatie, de opzet van de wijk en de architectuur die het stel aansprak. Ze zijn ook heel blij met de manier waarop de ruime villa is ingedeeld. “Die kwam tegemoet aan mijn behoefte aan een leefkeuken met eiland en een eigen speelkamer voor de kinderen. Lex wilde graag een aparte zithoek en die heeft dit huis ook. Dit komt omdat niet alles rechttoe rechtaan is. We hebben ook al de mogelijkheden onderzocht van een uitbouw bij de keuken en het laten plaatsen van een houtkachel na oplevering. Het blijkt allemaal te kunnen. Dat is het fijne van zo’n luxe, kleinschalig project,” aldus Kimberley.

 

Tot slot!

Samen: “We kunnen niet wachten om te verhuizen. Haarlem is nog steeds om de hoek. We kunnen de stad opzoeken als we daar zin in hebben. In de basis kiezen we voor rust. We zien al voor ons hoe we met onze dochters fietsen naar Bloemendaal aan Zee via de prachtige route door Nationaal Park Zuid-Kennemerland.”

 

“Word jij onze nieuwe buur?”

Nog even geduld en dan is het zover. Dan verhuist dit leuke gezin naar Santpoort-Zuid. Mocht je je herkennen in het verhaal van Lex en Kimberley; er zijn nog enkele villa's in Landje van Sinneveld te koop. Voor meer informatie neem je contact op met Daphne Kooijmans van Van der Schaaf en Kooijmans Makelaars.

 

Bekijk het actuele woningaanbod

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info