De 10 voordelen van nieuwbouw

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwbouwhuis in Landje van Sinneveld of ben jij al 'verkocht'? In Landje van Sinneveld koop je een woning met de charme van een jarendertigwoning, maar met de gemakken en het comfort van nu. Wij hebben de 10 voordelen van nieuwbouw voor je op een rijtje gezet.

 

1. Echt nieuw
100% nieuw, hoe fijn is dat. Alles schoon, fris en helemaal gebaseerd op je eigen wensen, eigen indeling en materialen, eigen kleuren en eventuele extra opties. Je hebt alle ruimte voor al je woonwensen.

 

2. Je betaalt geen overdrachtsbelasting
Een nieuwbouwwoning is vrij op naam, waardoor er geen overdrachtsbelasting verschuldigd is. Dat is snel verdiend.

 

3. Een duurzame keuze
Duurzaam is een breed begrip. Bij dit punt gaan we in op de bouwtechniek en de materialen. De huizen in Landje van  Sinneveld worden volgens de nieuwste en slimste technieken gebouwd, waardoor de isolatie en ventilatie bijzonder duurzaam zijn. Ook de materialen die we kiezen blijven lange tijd mooi en zijn milieuvriendelijk. En dat maakt dat je hier heel comfortabel woont en daarbij het milieu spaart.

 

4. Nieuwbouw is veilig
De nieuwbouwwoningen in Landje van Sinneveld voldoen volledig aan de modernste veiligheidseisen. Zo passen we bijvoorbeeld het nieuwste hang- en sluitwerk en rookmelders toe.

 

5. Uitstekend geïsoleerd
Ten opzichte van oudere woningen houdt een nieuwe woning warmte binnen, hitte en tocht goed buiten én dankzij slimme
toepassing van isolatiematerialen is een nieuwbouwwoning ‘stiller’.

 

6. Nieuwbouw vergt nauwelijks onderhoud
Zeker in de eerste jaren brengt een gloednieuwe woning nauwelijks onderhoud met zich mee. Onderhoudskosten en
onderhoudswerkzaamheden, daar hoef je voorlopig niet op te rekenen. Buiten het jaarlijkse onderhoud.

 

7. Landje van Sinneveld is gloednieuw
Alles is fris en helemaal nieuw. Je kiest je eigen badkamer, je eigen keuken en als je een uitbouw wenst, kan dat meegenomen worden tijdens de bouw. De woning heeft geen geschiedenis en doet niet denken aan de smaak of keuzes van vorige bewoners.

 

Samen ergens opnieuw beginnen schept een band, ook met je buren. In tegenstelling tot nieuw zijn in een buurt waar iedereen elkaar al kent, is nu iedereen nieuw. 

 

8. Garantie op nieuwbouw
Je nieuwbouwwoning wordt opgeleverd met Woningborggarantie. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je daar geen gebruik van hoeft te maken. Maar is het nodig, dan kun je er binnen de garantietermijn een beroep op doen.

 

9. Nieuwbouw is gasloos
De huizen in Landje van Sinneveld zijn gasloos. Bij een gasloos huis kook je op inductie. Ook de verwarming gebeurt anders in een gasloos huis. De woningen in Landje van Sinneveld worden aangesloten op een bodemwarmtepomp en voorzien van vloerverwarming. Ideaal, want je hebt geen radiatoren meer in je huis. Alleen in de badkamer vind je nog een elektrische handdoekradiator. In de zomer is de comfortabele vloerverwarming in te zetten als vloerkoeling.

 

10. Nieuwbouw heeft nog geen verhaal
Een nieuw begin, nieuwe kansen. Er zijn nog geen verhalen van vorige bewoners. Er is geen vergelijking en geen ‘weet je nog’?
Je begint met een ongeschreven blad aan een mooie nieuwe toekomst. Net als alle andere buurtbewoners. Wat wordt jouw
Landje van Sinneveld-verhaal?

 

Je leest meer over nieuwbouw en de voordelen ervan op: www.bewustnieuwbouw.nl

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info