De interieurimpressies zijn gereed

Met plezier werkten wij de afgelopen weken aan de interieurimpressies van de prachtige villa's van Landje van Sinneveld. Wij vinden de impressies erg mooi geworden! Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent.

Een impressie van elk woningtype
Om je een zo goed mogelijke indruk te geven lieten wij, in aanvulling op de plattegronden en de inspiratieplattegronden, van elk woningtype een interieurimpressie maken. Zo krijg je een nog beter beeld van de royale leefruimten, zie je in 3D hoe sfeervol de villa's zijn én zie je hoe je prachtig uitkijkt op de weilanden of de schapenweide. Bovenaan dit bericht tonen we je het interieur van vrijstaande villa D. We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar de andere impressies. Je ziet ze bij de verschillende woningtypen op deze website.

 

Naar de interieurimpressies

 

Heb je een vraag?
Misschien staat het antwoord op jouw vraag bij de veelgestelde vragen op deze website. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan je bellen of mailen met Van der Schaaf & Kooijmans. Je kunt je vraag ook stellen via de website of via jouw persoonlijke account.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info