De verkoop is gestart, inschrijven vanaf nu mogelijk!

Het is zover. Alle verkoopstukken en de prijzen van de 4 halfvrijstaande villa's en de 7 vrijstaande villa's van Landje van Sinneveld staan online. Inschrijven is vanaf nu mogelijk! Wij ontvangen je vrijdag 9 juni graag tussen 16.00 en 18.00 uur bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars (Bloemendaalseweg 47 in Bloemendaal). Wij kijken er naar uit jouw vragen te beantwoorden en je de mooie verkoopbrochure te overhandigen. Kom je langs? Ook als je je niet hebt aangemeld, ben je van harte welkom!

 

WAAR VIND IK DE VERKOOPSTUKKEN?

Je vindt de verkoopstukken op de website bij de downloads op de pagina's van de verschillende woningtypen.
 

  • Via de knop BROCHURE kan je alvast digitaal door de verkoopbrochure bladeren. Morgen, bij Van der Schaaf & Kooijmans, overhandigen we je de gedrukte versie! 
  • Via de knop VERKOOPDOCUMENTEN kun je alle verkoopstukken, waaronder de prijslijst, de optielijst, de technische omschrijving en de informatie over het sanitair en tegelwerk bekijken.
  • Via de knop PLATTEGRONDEN bekijk je de verkooptekening van het betreffende woningtype.
  • Via de knop INSCHRIJVEN ga je naar jouw persoonlijke woonaccount waar je in het inschrijfformulier je voorkeuren kunt doorgeven.

 

Bekijk de verkoopstukken

 

INSCHRIJVEN KAN TOT 21 JUNI A.S.

Woensdag 21 juni sluit om 23.59 uur de inschrijving van Landje van Sinneveld. Het moment van inschrijven beïnvloedt niet jouw kans op een woning. Neem rustig de tijd om in te schrijven, maar vergeet niet op tijd je digitale formulier definitief af te ronden en te ondertekenen. Wil je in een later stadium, echter voor woensdag de 21e om 23.59 uur, alsnog een document uploaden of je voorkeuren wijzigen? Dat kan, maar vergeet niet het formulier opnieuw definitief af te ronden en te ondertekenen.

Als je al jouw financiële mogelijkheden al met een financieel adviseur hebt besproken geven we je de gelegenheid om, in het inschrijfformulier, een financiële check te uploaden. Deze moet van een recente datum zijn en mag daarom niet ouder zijn dan 2 maanden voor de inschrijfdatum.

Een financiële check is een verklaring van een erkend hypotheekadviseur, bank of accountant waarin staat dat de aankoop van de woning van jouw voorkeur financieel haalbaar is.

 

Naar jouw persoonlijk account

 

Vragen? Neem contact op met Daphne

Heb je nog vragen of heb je ondersteuning nodig bij het inschrijven? Neem dan contact op met Daphne Kooijmans Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars. Zij staat je graag te woord.

M: 06 14 88 43 79
T: 023 525 15 25
E: nieuwbouw@skmakelaars.nl

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info