De website van Landje van Sinneveld is live!

De website van Landje van Sinneveld is live!

De gemeente Velsen en Wilma Wonen streven naar een goede samenwerking. Niet alleen met elkaar, ook met iedereen die bij de ontwikkellocatie betrokken is of zich betrokken voelt. Dus maakten we deze website die zich richt om omwonenden en belanghebbenden.

 

Gericht communiceren

Richting start verkoop passen we de website aan en focussen we meer op toekomstige bewoners. Wilma Wonen kiest voor deze tweetrapsraket, omdat we uit ervaring weten dat bij elke fase van het ontwikkelproces een andere manier van communiceren past. Als vragen onbeantwoord blijven, kan dit voor onzekerheid zorgen. Dat willen we voorkomen door open te zijn over wat we doen en wat we van plan zijn.

 

Welke informatie vind je op de website

Op deze website vind je meer informatie over de planning, proces, aanrijroutes en parkeren. Ook leggen we uit hoe historie en heden elkaar vinden, waar de woningen komen en hoe ze er ongeveer uit gaan zien.

 

Meld je aan

We nodigen je van harte uit ons het contactformulier op de website in te vullen als je ideeën, vragen en/of suggesties hebt. Onder de menuknop ‘veelgestelde vragen’ vind je antwoord op allerlei zaken. Deze lijst houden we up-to-date. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info