Duurzaamheid in Landje van Sinneveld

Koop je een nieuwbouwwoning in Landje van Sinneveld dan ben je klaar voor de toekomst. De woningen hebben het karakter van een jarendertigwoning en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van verwarmen en koelen. Bovendien is nieuwbouw een slimme investering, omdat je bij de meeste hypotheekverstrekkers extra leencapaciteit én korting op de rente krijgt!
 

Elk huis in Landje van Sinneveld krijgt een bodemwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Dit geeft niet alleen een heel comfortabel, energiezuinig en duurzaam huis, maar draagt ook bij aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving. En de energierekening? Die is een stuk lager dan wanneer je een bestaande woning koopt. Wel zo prettig!
 

EEN BENG NIEUWBOUWHUIS

Tegenwoordig voldoen alle nieuwbouwwoningen minimaal aan de eisen van BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen), de energieprestatie die per 1 januari 2021 in nieuwbouw wordt toegepast. Wat houdt BENG in? En wat betekent het voor de woningen in Landje van Sinneveld? BENG is een belangrijke stap om de energievraag van woningen en gebouwen te beperken. BENG stelt dat iedere (nieuwe) woning in Nederland bijna helemaal of helemaal zelf zijn energie voor warmte en elektriciteit moet kunnen opwekken. Goed nieuws dus! Je leest meer over BENG op de website van Bewust Nieuwbouw: www.bewustnieuwbouw.nl/wat-is-beng
 

DUURZAME TECHNIEKEN EN INSTALLATIES

Onderstaand sommen wij de duurzame technieken en installaties, waarover de woningen van Landje van Sinneveld beschikken, voor je op. Al deze technieken en installaties zijn bij de koopsom van de woning inbegrepen.
 

BODEMWARMTEPOMP

Voor Landje van Sinneveld hebben wij gekozen voor een bodemwarmtepomp, een duurzame manier om je huis te verwarmen. Een warmtepomp haalt ’s winters de warmte omhoog en stopt deze ’s zomers, door de woning te koelen, weer in de grond. Dit zorgt dus niet alleen voor warmte, maar in de zomer ook voor een gekoelde woning. Ten opzichte van een luchtwarmtepomp heeft een bodemwarmtepomp een hoger rendement , omdat deze pomp op koude dagen minder hard hoeft te werken om de woning comfortabel te verwarmen. Wil je meer lezen over hoe bodemenergie werkt? Ga dan naar de website van Bewust Nieuwbouw: www.bewustnieuwbouw.nl/bodemenergie-en-warmte-koudeopslag
 

VLOERVERWARMING

Jouw woning in Landje van Sinneveld is volledig voorzien van vloerverwarming. Dit is niet alleen heel comfortabel, maar is ook prettig omdat je geen radiatoren meer hebt die vrij veel ruimte innemen. Iedere verblijfsruimte heeft een eigen thermostaat, waardoor je per ruimte de temperatuur kunt regelen. Wel zo fijn!


ZONNEPANELEN

Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd.  Zonnepanelen zijn een duurzame manier om energie op te wekken. De zon die op de panelen schijnt wordt omgezet in energie, stroom dus. Zonnepanelen zorgen voor een lagere energierekening. In Landje van Sinneveld is het optioneel mogelijk om meer zonnepanelen op de daken te laten leggen.

 

NATUURINCLUSIVITEIT IN LANDJE VAN SINNEVELD

Een nieuwbouwwoning in Landje van Sinneveld is een heel comfortabel, energiezuinig en duurzaam huis in een groen en natuurinclusief buurtje. Goed voor het klimaat en fijn voor de toekomstige bewoners! Hier woon je straks ultiem landelijk met op de achtergrond de grazende schaapjes in de aangrenzende wei en een prachtig vrij uitzicht op de weilanden. De natuurinclusieve aspecten die je in Landje van Sinneveld straks terugziet, maken het gevoel nóg landelijker. Nieuwsgierig naar wat natuurinclusiviteit voor 't Landje' betekent?

 

MEER OVER NATUURINCLUSIVITEIT

 

HEB JE EEN VRAAG?

Misschien staat het antwoord op jouw vraag bij de veelgestelde vragen op deze website. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan je je vraag ook stellen via de website of via jouw persoonlijke account. Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met Daphne Kooijmans Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars.

 

Contact

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info