Gezellige viering van de start van de bouw

Woensdag 13 maart was een bijzondere dag voor Landje van Sinneveld! Toen vierde Wilma Wonen en aannemingsbedrijf Kuin de start van de bouw met alle kopers en andere betrokkenen op locatie. Wethouder Sander Smeets van de gemeente Velsen was ook aanwezig en vierde dit mooie moment mee. De sfeer was goed en de kopers waren heel blij. Wij kijken terug op een hele geslaagde middag!

 

'Tijdcapsule' met wensen begraven

De middag startte met een speech van wethouder Sander Smeets waarna Wim Looijen, van Wilma Wonen, zich tot de aanwezigen richtte. Na de speeches werd er geproost op een succesvolle voortgang van de bouw. Aansluitend was het tijd voor de feestelijke handeling. Samen met kopers van Landje van Sinneveld begroef de wethouder een 'tijdcapsule', gevuld met handgeschreven wensen, waarmee deze in de wijk vereeuwigd werd. Na dit officiële moment was het tijd voor een gezellige borrel en was er voor de kopers uitgebreid de tijd om kennis te maken met hun toekomstige buren.

 

Wim Looijen vertelt: “Het was goed om te zien dat de toekomstige bewoners elkaar direct konden vinden en er al ideeën over een buurtbarbecue ontstonden. Ook de kinderen namen, al spelend, hun toekomstige buurtje direct in gebruik. Ik wens iedereen veel woongeluk en -plezier in Landje van Sinneveld."

 

Kopers en wethouder graven 'tijdcapsule' in

Prognose oplevering eerste/tweede kwartaal 2025

De bouw van de 11 villa's is maandag 11 maart gestart en de prognose van de oplevering is het eerste/tweede kwartaal van 2025. Ook wonen in Landje van Sinneveld? Dat kan! Er zijn nog 3 villa's beschikbaar. Je leest meer op de woningen pagina op deze website.

 

Meer over de beschikbare woningen

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info