Het verkoopteam van Landje van Sinneveld

We hebben twee verkoopexperts klaarstaan, die je persoonlijk begeleiden van woondroom naar een nieuw, duurzaam huis; Giel van der Schaaf, makelaar/eigenaar bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars en nieuwbouwspecialist Stefan Vernooij van Mooijekind Vleut Makelaars & Taxateurs. 

 

De bouw is gestart, het buurtje krijgt vorm

“We hebben al veel belangstellenden blij kunnen maken en staan nu op het punt dat bijna alle villa’s in Landje van Sinneveld zijn verkocht. Daarbij is de bouw in maart 2024 gestart. Als je nu gaat kijken, zie je hoe het buurtje vorm begint te krijgen. Echt heel leuk om te zien!”, vertellen de mannen.

 

Gloednieuwe villa’s in karakteristieke jarendertigstijl

Stefan vervolgt enthousiast: “We hebben al heel veel bijzondere projecten gedaan in Haarlem en omgeving, maar Landje van Sinneveld is extra bijzonder. Gloednieuwe villa’s in karakteristieke jarendertigstijl; daar wil je toch wonen?! Daarbij zijn de woningen hartstikke duurzaam, hebben ze energielabel A+++ vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. Je hebt de komende jaren geen omkijken naar onderhoud. Je bent klaar voor de toekomst. Een slimme investering!”

 

Nieuwbouw op een toplocatie

Giel beaamt dit en vult aan: “Deze ideale familiehuizen van zeker 200 m2 met 5 slaapkamers en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein komen op een droomlocatie: op de grens van Bloemendaal en Santpoort-Zuid, met Haarlem om de hoek. Landje van Sinneveld biedt daarmee een unieke kans op een nieuwbouwwoning midden in een bestaande wijk, vaak mét vrij uitzicht op de weilanden. Er wordt in deze omgeving weinig nieuw gebouwd en het aanbod van vrijstaande woningen is binnen een nieuwbouwplan altijd schaars.”

 

“Er zijn nog maar enkele villa’s beschikbaar. Heb je interesse? Wacht niet en neem voor vragen contact met ons op. We helpen je graag!”

 

Bekijk het actuele woningaanbod
 

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info