Het woningaanbod van Landje van Sinneveld staat online

Landje van Sinneveld is een fantastische stap verder. Nu we richting de start van de verkoop gaan, hebben we de website geheel vernieuwd. Met plezier vertellen wij je meer over de locatie, de woningen en de rijke historie van deze bijzondere plek. Maak kennis met de 4 halfvrijstaande villa's en de 7 vrijstaande villa's. De prognose van de start van verkoop is het eerste kwartaal van 2023.

Wonen op je eigen erf
In Landje van Sinneveld komen 4 prachtige halfvrijstaande villa's en 7 luxe vrijstaande villa's in 3 verschillende typen, die geschakeld zijn met de berging. Hier geniet je van landelijk wonen, door de schaapjes die in de naastgelegen weide staan te grazen, en de historische boerderij Sinneveld.

 

De woningen hebben het karakter van een jarendertigwoning en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en elk huis krijgt een warmtepomp en pv-panelen. Het resultaat is een heel comfortabel, energiezuinig en duurzaam huis waarmee je helemaal klaar bent voor de toekomst.

 

Maak kennis met de woningen

 

Heb je een vraag?
Misschien staat het antwoord op jouw vraag bij de veelgestelde vragen op deze website. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan je Daphne bellen of mailen. Je kunt je vraag ook stellen via de website of via jouw persoonlijke account.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info