Hoe kan ik me voorbereiden op de verkoop?

Vrijdag 9 juni is het zover! Dan ontvangen wij je graag tussen 16.00 en 18.00 uur bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars (Bloemendaalseweg 47 in Bloemendaal). Wij kijken er naar uit je te verwelkomen, de mooie verkoopbrochure te overhandigen en al jouw vragen te beantwoorden.
 

Online inschrijven is al vanaf donderdag 8 juni om 15.00 uur mogelijk. Dan staan ook alle verkoopdocumenten, zoals de verkooptekeningen, de optietekeningen en de optieprijzen, op de website.
 

Ben je er op vrijdag 9 juni bij? Om een gevoel te krijgen bij hoeveel mensen we kunnen verwachten, willen wij je vragen je aan te melden via jouw persoonlijke account.

Meld je aan
 

Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

  1. Alle verkoopstukken zijn vanaf donderdag 8 juni om 15.00 uur online beschikbaar;
  2. Bij de verschillende woningtypen kun je de woningkenmerken en de bijbehorende verkoopdocumenten bekijken en je voorkeurkeuze(n) maken;
  3. Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier in jouw persoonlijke account;
  4. Je kunt maximaal 10 voorkeuren aan ons doorgeven;
  5. De inschrijving sluit op woensdag 21 juni om 23.59 uur;
  6. Uiterlijk vrijdag 23 juni wordt bekend gemaakt of je een woning krijgt toegewezen.

 

Is de aankoop financieel haalbaar?
Voor ons is het van belang om te weten of kandidaten serieus zijn en in staat zijn de woning te kunnen financieren en of ze
wel of geen financieringsvoorbehoud nodig hebben. Daarom vragen wij je in het digitale inschrijfformulier aan te geven of je
al een gesprek hebt gehad met een financieel adviseur of dat jouw financiële mogelijkheden nog niet inzichtelijk zijn. Als je
al jouw financiële mogelijkheden al met een financieel adviseur hebt besproken geven we je de gelegenheid om een  ‘financiële check’ te uploaden. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing verwijderen wij de gegevens van de financiële check uit onze systemen.
 

Wat is een financiële check?
Een ‘financiële check’ is een verklaring van een erkend hypotheekadviseur, bank of accountant waarin staat dat de aankoop van de woning van je voorkeur financieel haalbaar is. Deze moet van een recente datum zijn en mag daarom niet ouder zijn dan 2 maanden voor de inschrijfdatum. Door je gedegen voor te bereiden op de financiële haalbaarheid van de aankoop, kun je je kansen op de favoriete bouwnummer vergroten.
 

Inschrijven via jouw persoonlijke account
Inschrijven voor de woningen doe je in jouw persoonlijke account. Heb je nog geen account? Maak er dan nu één aan.

 

Maak een persoonlijk account aan

 

Heb je een vraag of is er iets onduidelijk?
We hebben zoveel mogelijk veelgestelde vragen al voor je op de website beantwoord. Zit het antwoord op jouw vraag er niet bij dan kun je via het persoonlijke account of via de website jouw vraag stellen.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info