Jouw fantasie de vrije loop in de riante villa's

Zie jij jezelf al wonen in één van de mooie villa's van Landje van Sinneveld? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Ben je gevallen voor de prachtige, historische plek met Bloemendaal en Haarlem om de hoek of voor de enorme ruimte in de woningen? Wij zoomen graag nader in op de begane grond van de verschillende woningtypen en vertellen je over de uitgebreide mogelijkheden.
 

Alle woningen zijn riant met een woonoppervlakte van circa 200 m2 tot 208 m2. Door de grootte van de woningen en de indeling van de plattegronden kan je hier écht iets bijzonders van maken! Elk huis heeft een zee aan ruimte op de begane grond met een fijne living, leefkeuken én een tuinkamer. Waar je ook zit, overal beleef je het landelijke wonen. Kijk jij straks uit op de weilanden, het groen van het ‘Landje’ en/ of de grazende schapen in de naastgelegen weide?
 

Creëer een tuinkamer die past bij jouw leefstijl en gezinssituatie
We zoomen in op de tuinkamer. Vanuit de woonkeuken of living loop je zo deze fantastische ruimte in. Passend bij jouw leefstijl en jouw gezinssituatie, creëer jij hier een heerlijke plek voor jezelf, jouw partner en/ of jouw gezin. Wordt dit de game- of chillkamer voor de kinderen of een ruimte waar jij jezelf terugtrekt met een goed boek? Sluit deze ruimte af met mooie en suite deuren, waarmee het een rustige plek wordt om te leren of te werken.


Een zijerker voor nóg meer ruimte
Voor nóg meer ruimte en indelingsmogelijkheden op de begane grond hebben de halfvrijstaande villa (type B) en de vrijstaande villa’s (typen C en D) een mooie zijerker. Creëer jij hier een fijn zitje waar je jezelf terugtrekt met een kop thee of plaats jij hier een riante eetkamertafel, centraal in het huis? De erker geeft je extra ruimte om je fantasie de vrije loop te laten.


Inspiratieplattegronden om je ideeën op weg te helpen
Interieurarchitecte Monique van Doorne schetste voor ons prachtige plattegronden om jou te  prikkelen en aan te zetten tot inspiratie voor de inrichting van de begane grond, maar ook van de verdiepingen. We plaatsten deze plattegronden al eerder bij de verschillende woningtypen op deze website. Maak kennis met deze plattegronden of bekijk ze nog eens goed en laat je inspireren! Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website van Monique van Doorne: www.vandoornearchitecten.nl

 

Naar de woningtypen

 

Heb je een vraag?
Misschien staat het antwoord op jouw vraag bij de veelgestelde vragen op deze website. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan je je vraag ook stellen via de website of via jouw persoonlijke account. Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met Daphne Kooijmans Van der Schaaf & Kooijmans makelaars.

 

Contact

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info