Onherroepelijk wijzigingsplan voor Landje van Sinneveld

Begin 2022 diende een omwonende bij de Raad van State een beroepsschrift in tegen het wijzigingsplan van Landje van Sinneveld. Recent heeft deze omwonende het beroep ingetrokken en daarmee hebben wij een onherroepelijk wijzigingsplan. Wat zijn we hier blij mee! Achter de schermen hebben we niet stil gezeten, maar nu kunnen we officieel verder met de ontwikkeling en uitwerking van het project.

 

De volgende stap is het indienen van de omgevingsvergunning en het doorlopen van het vergunningsproces met als doel een onherroepelijke vergunning. Dit is een voorwaarde om de verkoop van de woningen te kunnen starten. 

 

Planning Landje van Sinneveld
Nu we een onherroepelijk wijzingsplan hebben, hebben we een nieuwe planning opgesteld. Hieronder nemen wij je mee in de prognose van deze planning.

 

  • Prognose indienen omgevingsvergunning: 4e kwartaal 2022
  • Prognose onherroepelijke omgevingsvergunning: 4e kwartaal 2022
  • Prognose start verkoop: 1e kwartaal 2023
  • Prognose start bouw: 3e kwartaal 2023

 

Op de pagina planning op deze website lees je meer.


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Landje van Sinneveld en heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Meld je dan aan via de contactpagina. Onder de menuknop veelgestelde vragen vind je ook antwoord op allerlei zaken. Deze pagina houden we up-to-date.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info