Schets vogelvlucht Landje van Sinneveld

Schets vogelvlucht Landje van Sinneveld online

Voor de ontwikkeling van Landje van Sinneveld lieten we een vogelvlucht schetsen. Omdat het een goed beeld van de toekomst geeft, delen we het beeld graag met je. Het is mooi om te zien hoe de visie vorm krijgt en de nieuwbouw ‘landt’ tussen volwassen groen en bestaande bebouwing.

 

Historie koesteren

Aan de Bloemendaalsestraatweg blijven veel bomen staan, zodat het straatbeeld groen blijft. Ook de boerderij, die als sinds 1568 de plek siert, koesteren we. De boerderij behoudt de eigen oprit en voor de toekomstige bewoners van Landje van Sinneveld wordt een toegang naar de buurt gemaakt via de Litslaan. De meest bijgebouwen van de oude boerderij ‘ruimen het veld’. Mede hierdoor ontstaat er veel meer rust en eenheid in het gebied en komt de historische boerderij beter tot zijn recht. 

 

Landelijk karakter blijft

Als je nu de boerderij passeert, proef je het landelijke karakter. Ook dat blijft! Als je straks langs fietst, langs wandelt of over de Bloemendaalsestraatweg rijdt, zijn de weilanden nog steeds deels zichtbaar door het koppelen van de garages aan de vrijstaande woningen. Verder is goed te zien dat de schapenweide gehandhaafd wordt, wat er voor zorgt dat het authentieke karakter van de locatie bewaard blijft! Hoe leuk is het dat er midden in een woonbuurt schaapjes blijven lopen. 

 

Meld je aan

Wil je dit soort informatie in je mail ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan vertellen we je met plezier snel meer over Landje van Sinneveld. Onder de menuknop ‘veelgestelde vragen’ vind je ook antwoord op allerlei zaken. Deze pagina houden we up-to-date. 

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info