Update wijzigingsplan procedure

Op 2 november 2021 stelde het College van B&W van de gemeente Velsen het wijzigingsplan vast. Vervolgens was er gedurende een periode van zes weken de mogelijkheid een beroep in te dienen bij de Raad van State op het door de gemeente vastgestelde wijzigingsplan. Een omwonende van Landje van Sinneveld heeft helaas van deze gelegenheid gebruik gemaakt.
 

Ondertussen hebben wij, Wilma Wonen, een schriftelijke reactie op het beroep bij de Raad van State ingediend. Eind maart stuurt de gemeente haar verweerschrift naar de Raad van State, waarmee zij het beroep weerleggen. Voor het behandelen van het beroep wordt een zitting ingepland. Het is bij ons op dit moment niet bekend wanneer de Raad van State de zitting gaat inplannen en wanneer de zitting plaatsvindt. Kijkend naar de aard van het beroep hebben wij vertrouwen in een, voor het project, positieve afloop van de beroepsprocedure.

Filmpje over de beroepsprocedure
Op de website van de Raad van State staat een filmpje dat inzicht geeft in hoe de beroepsprocedure er op hoofdlijnen uitziet en wat er moet gebeuren voordat de zittingsdatum kan worden ingepland. In het filmpje wordt gesproken over een beroep en een hoger beroep. In het geval van Landje van Sinneveld gaat het om een beroep die is ingediend tegen een besluit van de gemeente, namelijk het vastgestelde wijzigingsplan.

» Bekijk het filmpje

 

Planning Landje van Sinneveld
Aangezien het nog onduidelijk is wanneer de zitting bij de Raad van State plaatsvindt, weten wij op dit moment nog niet wanneer de verkoop van de woningen kan starten. Zodra er meer duidelijkheid is over de zittingsdatum, kunnen we een nieuwe prognose van de start van de verkoop communiceren. Je leest meer over de planning op de betreffende pagina op deze website.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Landje van Sinneveld en heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Meld je dan aan via de contactpagina. Onder de menuknop ‘veelgestelde vragen’ vind je ook antwoord op allerlei zaken. Deze pagina houden we up-to-date.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info