Vastgesteld wijzigingsplan!

Vastgesteld wijziginsplan!
In mei jl. heeft het wijzigingsplan ter inzage gelegen en zijn er door omwonenden en belanghebbenden zienswijzen ingediend. De afgelopen periode heeft de gemeente Velsen de ingediende zienswijzen verwerkt in het wijzigingsplan en ter besluitvorming aan het College van B&W voorgelegd. We hebben goed nieuws te vertellen! Op 2 november jl. heeft het College het wijzigingsplan vastgesteld.

Vanwege een technische storing in de koppeling tussen de gemeentesite en die van Ruimtelijkeplannen.nl kon de publicatie niet direct plaatsvinden. Wij zijn blij je te kunnen vertellen dat het wijzigingsplan ondertussen online staat en is gepubliceerd in de kant 'Jutter I Hofgeest'. Dit is een hele mooie stap voorwaarts binnen de ontwikkeling van Landje van Sinneveld.

» Naar de publicatie


Een doorkijk in de planning
Wilma Wonen en de gemeente Velsen buigen zich momenteel over het ontwerp van de woningen en de inrichting van de openbare ruimte. Wij verwachten je in december de eerste schetsen van de woningen te kunnen laten zien. Wij zijn voornemen eind januari een informatiebijeenkomst te organiseren waar we je het plan en de openbare inrichting nader presenteren. De prognose van de start verkoop van de 11 woningen is nog altijd het eerste kwartaal van 2022. Wij kunnen niet wachten tot het zover is!

» Meer over de planning
 

Meld je aan

Wil je dit soort informatie in je mail ontvangen en heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Meld je dan direct aan. Onder de menuknop ‘veelgestelde vragen’ vind je ook antwoord op allerlei zaken. Deze pagina houden we up-to-date. 

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info