Verkoop start op vrijdag 9 juni a.s.

We hebben goed nieuws te vertellen! Op vrijdag 9 juni start de verkoop van de 4 halfvrijstaande en 7 vrijstaande villa's van Landje van Sinneveld. Wij ontvangen je 9 juni graag tussen 16.00 en 18.00 uur bij Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars (Bloemendaalseweg 47 in Bloemendaal). Wij kijken er naar uit je te verwelkomen, de mooie verkoopbrochure te overhandigen en al jouw vragen te beantwoorden. Vanaf donderdag 8 juni om 15.00 uur staan alle verkoopdocumenten, zoals de verkooptekeningen, de optietekeningen en de optieprijzen, op de website. Inschrijven is vanaf dat moment al mogelijk.

 

Ben je er 9 juni bij? Meld je komst gemakkelijk aan via jouw persoonlijke account.

 

Aanmelden voor de start verkoop

 

Inschrijven via jouw persoonlijke account

Vanaf donderdag 8 juni om 15.00 uur staat er een digitaal inschrijfformulier in jouw persoonlijke account klaar. Via dit formulier geef je jouw favoriete bouwnummer(s) door in volgorde van jouw voorkeur. Inschrijven kan tot woensdag 21 juni om 23.59 uur, waarna we op donderdag 22 juni de woningen gaan toewijzen. Hoe dit precies in z'n werk gaat lees je in de volgende nieuwsbrief.

 

Voorbereiden op de financiële haalbaarheid

Voor ons is het van belang om te weten of kandidaten serieus zijn en in staat zijn de woning te kunnen financieren. Daarom vragen wij je, in het digitale inschrijfformulier, aan te geven of je al een gesprek hebt gehad met een financieel adviseur. Door je gedegen voor te bereiden op de financiële haalbaarheid van de aankoop, kun je je kansen op jouw favoriete bouwnummer vergroten.

Heb je nog geen gesprek gehad met een financieel adviseur? Jorbert van der Schaaf is erkend hypotheekadviseur/ financieel adviseur en werkt via Huis en Hypotheek Bloemendaal dat onderdeel uitmaakt van Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars. Jorbert kan jouw financiële mogelijkheden inzichtelijk maken.

 

Meer over Huis en Hypotheek Bloemendaal

 

Heb je een vraag? Stel 'em aan Daphne

Misschien staat het antwoord op jouw vraag bij de veelgestelde vragen op deze website. Staat het antwoord hier niet tussen, dan kan je Daphne Kooijmans van Van der Schaaf & Kooijmans makelaars bellen of mailen. Je kunt je vraag ook stellen via deze website of via jouw persoonlijke account.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info