Wijzigingsplan ligt ter inzage

Het is zover!
In het huidige bestemmingsplan (De Leck en De Bergen) is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Hierin staat onder welke voorwaarden Landje van Sinneveld gerealiseerd mag worden. En nu is het zover, het wijzigingsplan ligt vanaf vrijdag 7 mei ter inzage!
 

Tot en met vrijdag 18 juni kun je op het plan reageren. De gemeente Velsen verzamelt de reacties en bekijkt zorgvuldig of er wijzigingen moeten worden aangebracht. Daarna is het tijd voor de volgende stap. De participatiereacties en het definitieve wijzigingsplan worden ter besluitvorming voorgelegd aan het college van burgemeester en wethouders. Je kunt het wijzigingsplan online bekijken via deze link. Liever in het gemeentehuis het plan bekijken? Dat kan. Bel naar 0255 - 567200 of 140255 (zonder kengetal) voor het maken van een afspraak.
 

Digitale informatiebijeenkomst

Door de coronamaatregelen kan de gemeente geen inloopavond organiseren. Daarom nodigt de gemeente je van harte uit om op maandag 31 mei om 19.30 uur achter de computer plaats te nemen en de digitale informatieavond bij te wonen. Wilma Wonen dan is ook aanwezig.

 

Je krijgt informatie over het wijzigingsplan en de vervolgstappen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Wil je bij de informatieavond ‘aanwezig’ zijn? Meld je dan vóór woensdag 26 mei aan door een mail te sturen naar ro@velsen.nl onder vermelding van ‘bewonersavond Litslaan’. Je ontvangt vervolgens een link om deel te nemen aan de bijeenkomst die de gemeente via ZOOM organiseert.

 

Meld je aan

Wil je dit soort informatie in je mail ontvangen en heb je je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Meld je dan direct aan. Onder de menuknop ‘veelgestelde vragen’ vind je ook antwoord op allerlei zaken. Deze pagina houden we up-to-date. 

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info