Woningen

Landelijk wonen in een jarendertighuis

Op het Landje van Sinneveld staan straks 4 prachtige halfvrijstaande villa's en 7 luxe vrijstaande villa's in 3 verschillende typen, die met de berging geschakeld zijn. De villa's hebben een woonoppervlakte van circa 206 tot 211 m² met het karakter van een jarendertigwoning. Verder zijn ze helemaal van nu. Gasloos, duurzaam, comfortabel en daarmee klaar voor de toekomst. Bekijk de verschillende woningen en ontdek dat je hier echt iets bijzonders van kunt maken. Een thuis dat past als een maatwerkpak.

 

Kom straks via de Litslaan stapvoets het 'Landje’ oprijden en parkeer je auto op je eigen oprit. Loop via de mooie zijentree naar binnen en geniet van het landelijke woongevoel door de schaapjes die in de naastgelegen weide staan te grazen en de historische boerderij Sinneveld. Wil je de sfeer van het wijkje virtueel beleven? Dat kan! Maak een virtuele 'wandeling' door Landje van Sinneveld.

 

BEKIJK DE VIRTUELE TOUR

 

AL 70% VERKOCHT! IN MAART START DE BOUW

Er is al 70% van de villa's verkocht en in maart start de bouw. Op deze pagina zie je welke villa's nog beschikbaar zijn. Heb je ook interesse om te wonen in Landje van Sinneveld? Schrijf je in via het online inschrijfformulier in jouw persoonlijk account. Nog geen account? Maak er dan één aan via de aanmeldknop Interesse.

Litslaan 51 (type B) - bouwnummer 5

Deze vrijstaande villa van circa 206 m² met erker en tuinkamer kijkt straks vrij uit op de weilanden aan de andere kant van het spoor en heeft een meer dan 15 meter breed kavel.

Litslaan 53 (type C) - bouwnummer 6

Kom straks binnen en laat je blik, via het overhoeks raam, afdwalen naar de schapenwei. Wat is dit heerlijk vrij wonen!

Litslaan 55 (type C) - bouwnummer 7

Geniet jij straks van leven op een ruime kavel van circa 390 m² groot en maar liefst 208 m² woonoppervlakte? Lees verder en laat je  inspireren door wat deze villa te bieden heeft.

Bouwnummers

Bouwnummer Woonoppervlakte (ca.) Kaveloppervlakte (ca.) Koopsom v.o.n. Status
5 206 m2 350 m2 € 1.325.000 Vrij
6 211 m2 505* m2 € 1.425.000 Vrij
7 208 m2 390* m2 € 1.325.000 Vrij

*In de kaveloppervlakte is het water dat bij de kavel hoort meegenomen.

Situatietekening

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info