Halfvrijstaande villa (type A)

In het verlengde van de Litslaan komen 4 halfvrijstaande villa's van circa 208 m² in charmante jarendertig stijl met riante living, leefkeuken en tuinkamer. Deze 4 villa's hebben dezelfde indeling, maar verschillen in nuance van elkaar door de luifels en raampartijen. Je parkeert voor de berging op de oprit waar ruimte is voor 2 auto’s en daarna is het puur genieten van de rust die je in deze landschappelijke setting vindt.

 

Woningkenmerken

 

Bouwnummer Woonoppervlakte (ca.) Kaveloppervlakte (ca.) Oriƫntatie achtertuin Koopsom v.o.n. Status
1 208 m2 275 m2 zuidoost € 1.150.000 Verkocht
2 208 m2 240 m2 zuidoost € 1.125.000 Vrij
3 208 m2 245 m2 zuidoost € 1.125.000 Verkocht
4 208 m2 235 m2 zuidoost € 1.125.000 Verkocht

Downloads

VRIJ ZICHT OP DE WEILANDEN

Loop via de ruime zijentree naar binnen. De voordeur wordt geaccentueerd door metselwerk en een luifel. De woonkamer aan de voorzijde is bijna 6,5 meter breed en de leefkeuken aan de tuinkant is zo groot dat je hier met gemak een kookeiland kunt maken. Dit wordt ongetwijfeld het levendige hart van het huis. Sla op een mooie dag de deuren open en betrek de heerlijke tuin erbij. Door de ligging op het zuidoosten heb je al vroeg in de ochtend zon. Vanuit je tuin heb je vrij zicht op de weilanden, wat het landelijke woongevoel versterkt. Zie je jezelf hier al zitten?

 

Vanuit de leefkeuken loop je de tuinkamer in. Deze extra leefruimte kun je afsluiten met en suite deuren. In de tuinkamer kan ieder gezinslid zich even terugtrekken en hier in alle rust werken, leren, studeren of creëren. Of spreekt de gedachte van een tv-kamer annex gameroom je meer aan? De kinderen kunnen hier chillen, terwijl jullie heerlijk lang tafelen met vrienden. Je bent bij elkaar, maar zit elkaar niet in de weg.

Plattegronden Type A

een zee aan ruimte

Dat deze woning bijna 6,5 meter breed is, zie je ook terug op de 1e verdieping. De 3 slaapkamers en de badkamer zijn allemaal heel ruim en praktisch ingedeeld. Een voorbeeld: in de 2 grootste kamers is ruimte voor een kastenwand achter de deur. De badkamer heeft een douche, ligbad en een wastafel. Het 2e toilet is apart. Ook al heb je een (groot) gezin, je loopt elkaar hier niet voor de voeten.

 

De verrassing van deze woning gaat schuil onder de schuine kap. Hier bevinden zich 2 prachtige ruimten, waarvan één met dakkapel en één met dakraam. Hier zou je perfect kunnen werken of sporten. Of misschien maak je er wel een chillkamer voor de pubers van. In de technische ruimte op zolder staat de warmtepomp en is ruimte voor de wasmachine en droger. Fijn detail is dat zowel de overloop op de 1e als de 2e verdieping verlicht worden door het raam in de zijgevel.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info