Litslaan 51 (type B) - bouwnummer 5

Deze vrijstaande villa, van circa 206 m² met erker en tuinkamer, kijkt straks vrij uit op de weilanden aan de andere kant van het spoor en heeft een meer dan 15 meter breed kavel. De speelse dakvorm, schoorsteen, openslaande deuren met Frans balkon op de 1e verdieping en de raampartijen met roedes, geven de woning ongekend veel charme. En wat een zee aan leefruimte. Kies jij voor ruim en landelijk wonen op deze mooie plek?

 

NEEM EEN VIRTUEEL KIJKJE IN DEZE VILLA 

Wil je een virtueel kijkje nemen in deze villa? Dat kan! We maakten voor Landje van Sinneveld een virtuele tour, waarbij je ook bij bouwnummer 5 naar binnen kunt 'lopen'. De tour liever met een 3D bril op bekijken? Maak een afspraak met de makelaar!

 

Naar de virtuele tour

 

DUURZAAMHEID IN LANDJE VAN SINNEVELD

Koop je een nieuwbouwvilla in Landje van Sinneveld dan ben je klaar voor de toekomst. De villa's hebben het karakter van een jarendertigwoning en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van verwarmen en koelen. Bovendien is nieuwbouw een slimme investering, omdat je bij de meeste hypotheekverstrekkers extra leencapaciteit én korting op de rente krijgt!

MEER OVER DUURZAAMHEID

Woningkenmerken
Bouwnummer Woonoppervlakte (ca.) Kaveloppervlakte (ca.) Oriƫntatie achtertuin Koopsom v.o.n. Status
5 206 m2 350 m2 zuidoost € 1.325.000 Vrij

Downloads

royale living met zijerker

Op de grote kavel van circa 350 m² is alle ruimte voor 2 auto’s. In de, aan de woning geschakelde, berging met openslaande deuren is volop ruimte voor gereedschap, tuinspullen en voorraad. Maar kom eerst binnen en ontdek hoe mooi het hier wonen is.

 

De begane grond heeft een grote leefkeuken aan de voorzijde en aan de tuinzijde een royale living met prachtige zijerker. Vanuit de living loop je de tuinkamer in. Een fantastische plek waar echt iets bijzonders van te maken is. Afhankelijk van de gezinssamenstelling en leefstijl wordt dit misschien wel een werkplek of de chillplek van de kinderen. Of deel je de kamer zo in dat iedereen zich er op enig moment van de dag even terug kan trekken? De tuingerichte woonkamer heeft ruimte voor een grote zithoek en de erker nodigt uit om hier een lekkere loungestoel te plaatsen. Waar je ook bent, overal heb je prachtig zicht: op je tuin en op de weilanden verderop.

 

MEERWERK

Voor deze woning is sprake van verplicht af te nemen meerwerk à € 13.785 inclusief BTW. Dit bedrag is niet in de getoonde koopsom inbegrepen. De plattegrond met de naam 'Verkooptekening bnr. 5' is de basis plattegrond. De woning wordt gebouwd conform de specificaties zoals opgenomen in de gewijzigde tekening en het document 'Meerwerk bnr. 5'.

Plattegronden Type B

luxe en sfeer

Via de ruime overloop met daglicht kom je in 1 van de 3 grote slaapkamers, het toilet of de royale badkamer met douche, ligbad en wastafel. Een van de slaapkamers heeft openslaande deuren met een Frans balkon. De erker op de begane grond loopt door naar de 1e verdieping. Deze extra ruimte is als een luxe inloopkast gekoppeld aan 1 van de 3 grote slaapkamers. Tot slot heeft deze woning nog een heel sfeervolle 2e verdieping met een prachtige ruimte die je naar wens kan indelen en een technische ruimte waar de warmtepomp staat en waar ruimte is voor de wasmachine en de wasdroger.  

 

INSPIRATIEVOORSTELLEN

Interieurarchitect Monique van Doorne heeft indelingsvoorstellen gedaan voor de vier verschillende woningentypen. Puur ter inspiratie. De indelingsvoorstellen zijn er om je te laten zien dat de beschikbare ruimte op vele manieren te gebruiken is. Veel van de geschetste mogelijkheden zijn tussen de woningen uitwisselbaar. In een interview neemt Monique je mee door de vier woningtypen.

 

Lees het interview

 

Onderstaande impressie van de slaapkamer is een verbeelding van de inspiratieschets van Monique van Doorne, waarbij slaapkamers 2 en 3 zijn samengevoegd.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info