Litslaan 53 (type C) - bouwnummer 6

Kom straks binnen en laat je blik, via het overhoeks raam, afdwalen naar de schapenwei. Wat is dit heerlijk vrij wonen! Geniet jij straks van leven op een riante kavel van circa 505 m² groot en maar liefst 211 m² woonoppervlakte? We laten je graag zien wat deze villa te bieden heeft. Laat je inspireren door royale leefkeuken en woonkamer en laat je ideeën voor de tuinkamer vast de vrije loop. Deze villa heeft aan de achterzijde een uitbouw van 1,2 meter.

 

NEEM EEN VIRTUEEL KIJKJE IN DEZE VILLA 

Wil je een virtueel kijkje nemen in deze villa? Dat kan! We maakten voor Landje van Sinneveld een virtuele tour, waarbij je ook bij bouwnummer 6 naar binnen kunt 'lopen'. De tour liever met een 3D bril op bekijken? Maak een afspraak met de makelaar!

 

Naar de virtuele tour

 

DUURZAAMHEID IN LANDJE VAN SINNEVELD

Koop je een nieuwbouwvilla in Landje van Sinneveld dan ben je klaar voor de toekomst. De villa's hebben het karakter van een jarendertigwoning en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van verwarmen en koelen. Bovendien is nieuwbouw een slimme investering, omdat je bij de meeste hypotheekverstrekkers extra leencapaciteit én korting op de rente krijgt!

MEER OVER DUURZAAMHEID

Woningkenmerken
Bouwnummer Woonoppervlakte (ca.) Kaveloppervlakte (ca.) Oriƫntatie achtertuin Koopsom v.o.n. Status
6 211 m2 505* m2 zuidwest € 1.425.000 Vrij

*In de kaveloppervlakte is het water dat bij de kavel hoort meegenomen.

Downloads

erker als verbindend element 

De ligging van deze villa is ideaal. Heerlijk vrij, met een tuin op het zuidwesten en vrij uitzicht op de achterliggende weilanden. Er is een aantal bijzonderheden, zoals de grote erker die het hart van het huis vormt en daarmee de leefkeuken en de woonkamer met elkaar verbindt. Hoe mooi is het als je hier je 8-persoons eettafel plaatst?

 

Naast de geijkte ruimten op de begane grond, heeft dit huis een tuinkamer. Een kamer die zich als creatieve ruimte laat indelen om te werken, leren en creëren. En zo zijn er nog meer mogelijkheden. Misschien heb je wel pubers die je een gezellige hangplek gunt. Het leuke aan de tuinkamer is dat je samen bent en je toch even je eigen plek hebt.

 

MEERWERK

Voor deze woning is sprake van verplicht af te nemen meerwerk à € 58.550 inclusief BTW. Dit bedrag is niet in de getoonde koopsom inbegrepen. De plattegrond met de naam 'Verkooptekening bnr. 6' is de basis plattegrond. De woning wordt gebouwd conform de specificaties zoals opgenomen in de gewijzigde tekening en het document 'Meerwerk bnr. 6'.

Plattegronden Type C

een zee aan ruimte

De indeling is heel praktisch en elke ruimte is heerlijk licht. Ook de overloop en de 2 kamers op zolder, waarvan één met dakkapel en de ander met dakraam. Creëer jij hier een werkplek of een fijne plek om te sporten? De master bedroom op de 1e verdieping heeft een luxe inloopkast en de andere grote slaapkamer heeft openslaande deuren met een Frans balkon. En wat fijn dat de badkamer zo groot is. Hier loop je elkaar niet voor de voeten.

 

Zit jij straks totaal ontspannen te genieten in je tuin met de grazende schapen in de weide om de hoek? En geniet je van de charme die deze jarendertigwoning vanaf dag één heeft?

 

INSPIRATIEVOORSTELLEN

Interieurarchitect Monique van Doorne heeft indelingsvoorstellen gedaan voor de vier verschillende woningentypen. Puur ter inspiratie. De indelingsvoorstellen zijn er om je te laten zien dat de beschikbare ruimte op vele manieren te gebruiken is. Veel van de geschetste mogelijkheden zijn tussen de woningen uitwisselbaar. In een interview neemt Monique je mee door de vier woningtypen.

 

Lees het interview

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info