Litslaan 55 (type C) - bouwnummer 7

Wat is dit heerlijk vrij wonen! Kom straks binnen en laat je blik, via het overhoeks raam, afdwalen naar de schapenwei. Geniet jij straks van leven op een ruime kavel van circa 390 m² groot en maar liefst 208 m² woonoppervlakte? Lees verder en laat je  verwonderen door wat deze villa te bieden heeft. Laat je inspireren door de royale leefkeuken en woonkamer en laat je ideeën voor de tuinkamer vast de vrije loop. Deze villa is aan de achterzijde met 1,2 meter uitgebouwd.

 

DUURZAAMHEID IN LANDJE VAN SINNEVELD

Koop je een nieuwbouwvilla in Landje van Sinneveld dan ben je klaar voor de toekomst. De villa's hebben het karakter van een jarendertigwoning en zijn verder helemaal van nu. Gasloos, uitstekend geïsoleerd en voorzien van de laatste technieken op het gebied van verwarmen en koelen. Bovendien is nieuwbouw een slimme investering, omdat je bij de meeste hypotheekverstrekkers extra leencapaciteit én korting op de rente krijgt!

MEER OVER DUURZAAMHEID

Woningkenmerken
Bouwnummer Woonoppervlakte (ca.) Kaveloppervlakte (ca.) Oriƫntatie achtertuin Koopsom v.o.n. Status
7 208 m2 390* m2 zuidwest € 1.325.000 Vrij

*In de kaveloppervlakte is het water dat bij de kavel hoort meegenomen.

Downloads

Wordt de erker jouw favoriete plek?

Qua indeling en bijzonderheden is deze villa gelijk aan vrijstaande villa type C met bouwnummer 6. Deze villa biedt ruimte voor 2 auto’s op eigen terrein en je komt binnen via de statige zijentree. Zit je straks op de bank en geniet je van het mooie zicht naar buiten via het overhoeks raam? Of wordt de erker bij de leefkeuken jouw favoriete plek? Dit wordt ongetwijfeld dé plek waar je met vrienden of het gezin om de tafel kruipt. Aan de achterzijde van de villa zitten openslaande deuren naar de tuin. Zet die deuren maar lekker open en proef de zomer tot laat in de avond. De tuin ligt ideaal op de zon.

 

MEERWERK

Voor deze woning is sprake van verplicht af te nemen meerwerk à € 31.010 inclusief BTW. Dit bedrag is niet in de getoonde koopsom inbegrepen. De plattegrond met de naam 'Verkooptekening bnrs. 7-10' is de basis plattegrond. De woning wordt gebouwd conform de specificaties zoals opgenomen in de gewijzigde tekening en het document 'Meerwerk bnr. 7'.

Plattegronden Type C

LAAT JE FANTASIE DE VRIJE LOOP

De tuinkamer aan de tuinzijde op de begane grond is heerlijk ruim en biedt volop gebruiksmogelijkheden. Hier vinden jij of je familieleden een plek om in alle rust te werken, leren of creëren. Of wordt de tuinkamer een tv-kamer waar de kinderen kunnen chillen met een paar goede vrienden?

 

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren en Frans balkon. De master bedroom heeft een luxe inloopkast. De 2 kamers op zolder zijn misschien nog wel specialer. De ene kamer heeft namelijk extra oppervlakte door de zijaanbouw aan de woning en een dakraam. De andere kamer heeft een dakkapel. Laat je fantasie de vrije loop op deze verdieping. Deze villa biedt daarvoor letterlijk en figuurlijk de ruimte.

 

INSPIRATIEVOORSTELLEN

Interieurarchitect Monique van Doorne heeft indelingsvoorstellen gedaan voor de vier verschillende woningentypen. Puur ter inspiratie. De indelingsvoorstellen zijn er om je te laten zien dat de beschikbare ruimte op vele manieren te gebruiken is. Veel van de geschetste mogelijkheden zijn tussen de woningen uitwisselbaar. In een interview neemt Monique je mee door de vier woningtypen.

 

Lees het interview

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info