Vrijstaande villa (type B)

Deze vrijstaande villa van circa 206 m² met erker en tuinkamer kijkt straks vrij uit op de weilanden aan de andere kant van het spoor en heeft een meer dan 15 meter breed kavel. De speelse dakvorm, schoorsteen, openslaande deuren met Frans balkon op de 1e verdieping en de raampartijen met roedes, geven de woning ongekend veel charme. En wat een zee aan leefruimte. Kies jij voor ruim en landelijk wonen op deze mooie plek?

 

Woningkenmerken

 

Bouwnummer Kaveloppervlakte (ca.) Woonoppervlakte (ca.) Oriëntatie achtertuin
5 350 m² 206 m² zuidoost

royale living met zijerker

Op de grote kavel van circa 350 m² is alle ruimte voor 2 auto’s. In de, aan de woning geschakelde, berging met openslaande deuren is volop ruimte voor gereedschap, tuinspullen en voorraad. Maar kom eerst binnen en ontdek hoe mooi het hier wonen is.

 

De begane grond heeft een grote leefkeuken aan de voorzijde en aan de tuinzijde een royale living met prachtige zijerker. Vanuit de living loopt je de tuinkamer in. Een fantastische plek waar echt iets bijzonders van te maken is. Afhankelijk van de gezinssamenstelling en leefstijl wordt dit misschien wel een werkplek of de chillplek van de kinderen. Of deel je de kamer zo in dat iedereen zich er op enig moment van de dag even terug kan trekken? De tuingerichte woonkamer heeft ruimte voor een grote zithoek en de erker nodigt uit om hier een lekkere loungestoel te plaatsen. Waar je ook bent, overal heb je prachtig zicht: op je tuin en op de weilanden verderop.

Plattegronden Type B

luxe en sfeer

Via de ruime overloop met daglicht kom je in 1 van de 3 grote slaapkamers, het toilet of de royale badkamer met douche, ligbad en wastafel. Een van de slaapkamers heeft openslaande deuren met een Frans balkon. De erker op de begane grond loopt door naar de 1e verdieping. Deze extra ruimte is als een luxe inloopkast gekoppeld aan 1 van de 3 grote slaapkamers. Tot slot heeft deze woning nog een heel sfeervolle 2e verdieping met een prachtige ruimte die je naar wens kan indelen en een technische ruimte waar de warmtepomp staat en waar ruimte is voor de wasmachine en de wasdroger. 

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info