Vrijstaande villa (type C)

Kom straks binnen en laat je blik, via het overhoeks raam, afdwalen naar de schapenwei. Wat is dit heerlijk vrij wonen! Geniet jij straks van leven op een ruime kavel van minimaal 395 m² groot en maar liefst 200 m² woonoppervlakte? We laten je graag zien wat deze villa te bieden heeft. Laat je inspireren door de uitwisselbaarheid van leefkeuken en woonkamer en laat je ideeën voor de tuinkamer vast de vrije loop.

 

Woningkenmerken

 

Bouwnummer Kaveloppervlakte (ca.) * Woonoppervlakte (ca.) Oriëntatie achtertuin
6 505 m² 201 m² zuidwest
7 390 m² 201 m² zuidwest
8 395 m² 201 m² zuidwest
9 400 m² 201 m² zuidwest
10 405 m² 201 m² zuidwest

* In dit oppervlakte is het water dat bij de kavel hoort meegenomen.

erker als verbindend element 

Dit type vrijstaande villa komt 5 keer voor op het Landje van Sinneveld. De ligging is ideaal. Heerlijk vrij en met een tuin op het zuidwesten. Er is een aantal bijzonderheden, zoals de erker die het hart van het huis vormt en daarmee de leefkeuken en de woonkamer met elkaar verbindt. Hoe mooi is het als je hier je 8-persoons eettafel plaatst?

 

Naast de geijkte ruimten op de begane grond, heeft dit huis een tuinkamer. Een kamer die zich als creatieve ruimte laat indelen om te werken, leren en creëren. En zo zijn er nog meer mogelijkheden. Misschien heb je wel pubers die je een gezellige hangplek gunt. Het leuke aan de tuinkamer is dat je samen bent en je toch even je eigen plek hebt.

Plattegronden Type C

een zee aan ruimte

De indeling is heel praktisch en elke ruimte is heerlijk licht. Ook de overloop en de 2 kamers op zolder, waarvan één met dakkapel en de ander met dakraam. Creëer jij hier een werkplek of een fijne plek om te sporten? De master bedroom op de 1e verdieping heeft een luxe inloopkast en de andere grote slaapkamer heeft openslaande deuren met een Frans balkon. En wat fijn dat de badkamer zo groot is. Hier loop je elkaar niet voor de voeten.

 

Zit jij straks totaal ontspannen te genieten in je tuin met de grazende schapen in de weide om de hoek? En geniet je van de charme die deze jarendertigwoning vanaf dag één heeft?

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info