Vrijstaande villa (type D)

Deze vrijstaande villa met een woonoppervlakte van circa 207 m² is het neusje van de zalm.  Gelegen aan de schapenweide en op een, aan drie kanten door water omgeven, kavel van circa 635 m² groot. Dit geeft een heerlijk, landelijk gevoel. Ook als je binnen bent, want via de grote ramen, sfeervolle erker en dakkapel is de groene omgeving tot in huis beleefbaar gemaakt. Wordt de prachtige tuinkamer jouw ontspanruimte, werkkamer of creatieve broedplaats?

 

Woningkenmerken

 

Bouwnummer Woonoppervlakte (ca.) Kaveloppervlakte (ca.) Oriƫntatie achtertuin Koopsom v.o.n. Status
11 207 m2 635* m2 zuidwest € 1.500.000 Verkocht

*In de kaveloppervlakte is het water dat bij de kavel hoort meegenomen.

Downloads

genieten van het landelijke uitzicht

Qua indeling en bijzonderheden is deze woning afgeleid van type C. Ook deze villa biedt ruimte voor 2 auto’s op eigen terrein en ook hier kom je binnen via de statige zijentree. Zit je straks op de bank en geniet je van het mooie zicht naar buiten via het overhoeks raam? Of wordt de erker bij de leefkeuken jouw favoriete plek? Dit wordt ongetwijfeld dé plek waar je met vrienden of het gezin om de tafel kruipt. Zet die deuren maar lekker open en proef de zomer tot laat in de avond. De tuin ligt ideaal op de zon.

Plattegronden Type D

LAAT JE FANTASIE DE VRIJE LOOP

De tuinkamer aan de tuinzijde op de begane grond is heerlijk ruim en biedt volop gebruiksmogelijkheden. Hier vinden jij of je familieleden een plek om in alle rust te werken, leren of creëren. Of wordt de tuinkamer een tv-kamer waar de kinderen kunnen chillen met een paar goede vrienden?

 

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met openslaande deuren en Frans balkon. De master bedroom heeft een luxe inloopkast. De 2 kamers op zolder zijn misschien nog wel specialer. De ene kamer heeft namelijk extra oppervlakte door de zijaanbouw aan de woning en een dakraam. De andere kamer heeft een dakkapel. Laat je fantasie de vrije loop op deze verdieping. Deze villa biedt daarvoor letterlijk en figuurlijk de ruimte.

Ik word graag teruggebeld door de makelaar

Daphne Kooijmans

Daphne Kooijmans
06 - 14 88 43 79

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info